Latest Movie :

Resident Evil Revelations Torrent İndir

Resident Evil Revelations Torrent İndir



Oyunun Özeti:
Oynanışa Genel Bakış:

Resident Evil™ Revelations oyunuyla, Resident Evil™ serisi için yepyeni bir hikaye ortaya çıkıyor. Gerilme hissi ve ilginç oyun deneyimi sayesinde hayatta kalma korkusuna geri dönüş yapıyor gibi görünen oyun, Nintendo 3D özelliklerinden yararlanmak için sıfırdan oluşturulmuş. Bu neticeyle de Resident Evil Revelations; hayata, üstün görsellik sunan korkuyu getirmiş.

Olay kurgusu; Resident Evil™ 4 ile Resident Evil™ 5 arasında, 2005 yılında, meselenin merkezinde olan BSAA üyesi Jill Valentine ve E3'te tanıtılan yeni ortağı Parker Luciani arasına geçiyor. Kurgunun temeli; Jill ve Parker'in, bilinen son GPS verileri doğrultusunda, gemide olan Chris Redfield'i aramak için Akdeniz'deki sözde terkedilmiş yolcu gemisine gönderilmeleri üzerine kurulu. Terkedilmiş olmasının ötesinde, her köşesine kadar pusuda yatan tehlikelerin bulunduğu gemide, Jill ve Parker, geminin sınırlı alanını ve karanlıklar arasından çıkan tehditkar yeni bir düşman yüzünü keşfederler.

Serinin oyuncuları için, su altına dalarak gemide dolaşan korkunç yaratıklardan kaçmaya çalışmak gibi yeni bir esşiz korku ayarlaması eklenmiş. Ancak bu bile suyun güvenli olmasını sağlamıyor. Jill ve Parker, yaşayan gemiden kurtulmak için umutsuz bir hâlde kaçmaya çalışırken yaratıklar, derinliklerden saldırmaya devam ediyor.

Özellikleri:

- Serinin sevilen karakterleri Jill Valentine, Chris Redfield ve yeni tanıtılan BSAA üyesi Parker Luciani'yle tamamen yeni bir Resident Evil hikayesi.

- Yolcu gemisinin karanlıkımsı karışıklığını keşfederek, klasik hayatta kalma korku oynanışının geri dönüş. Kaçacak yer yok ve sürünen ölümcüler gölgelerden gizlenmek için de hiçbir sığınağınız bulunmamakta.

- Benzersiz 3DS özelliklerinin uygulanmasıyla, dokunmatik ekranı kullanarak bulmaca çözmek ve silahlar arasında geçiş yapmak.

- Düşmanları analiz etmek ve silahlarınızı geliştirmeye yarayan gizli eşyaları bulmak için Kaynak (Genesis) tarama donanımının kullanımı.

- Yalnızca karada değil aynı zamanda su altında saldırabilen, Resident Evil düşman birliğine katılmaya hazır, yeni bir düşman türü ve bu düşman aracılığıyla da, oyuncular için benzersiz bir carpışma imkanı.

- Size uygun ateş etme tarzınızı seçerek, birinci şahıs ile üçüncü şahıs bakış açısı arasında değişebilen yetenekle düşmanlarınıza nokta atışı yapma.




Satışı Başladı En Kısa Süre İçerisinde Nete Düşer
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Tek Link Film indir - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger