Latest Movie :
Recent Movies

Sumelanin Sifresi Temel 2011 Torrent İndir

Sumelanin Sifresi Temel 2011 Torrent İndir 


Konu:
Hayalleri ve hayattaki amaçları yüzünden, Karadeniz'de bile herkesin dalga geçtiği fakir Temel, Trabzon'un en köklü ve zengin ailelerinden Yücesoyların kızı Zuhal'e aşıktır. Fakat babası Hıdır Yücesoy Temel'in kızına denk olmadığını alaycı tavırlarla söyleyerek, kızını Temel'e vermez. Temel, sevdiği kızı da alamayınca zaten var olan aksiliklerle dolu hayatında iyice yıkılmıştır. Tam bu sırada, arkadaşı Sümela Manastırı'nın çatısına çıkarak intihar etmeye kalkıştığı haberini alır. Arkadaşını intihardan vazgeçirmek üzere Sümela Manastırı'nın çatısına çıkar. Fakat yaşadığı acı gerçekler ve hayatın tokadını yüzünde gören Temel hemen oracıkta intihar etmeye karar verir. Polisler tarafından zorla aşağıya indirilen Temel, görevli memurun 'Sümela'ya hazine aramak için çıksanız anlayacağım, intihar için çıkılır mı?' diye sormasıyla kafasında şimşekler çakar. Şimdi tüm işini arkadaşıyla birlikte Sümela'daki olası hazineye odaklandırır. Temel'in tek hedefi artık Sümela'nın şifresini çözüp kutsal hazineyi bularak, kazanacaği parayla hem sevdiği kızı almak hem de tüm çevresine kendini ispatlamaktır.

Link:
Alternatif:
http://www.fileserve.com/file/S5ZSeQN/[neeararsanvar]Sumelanin-Sifresi-Temel-2011.rar

Wupload Premium Accounts-Şifreleri 2012

Wupload Premium Accounts-Şifreleri 2012

www.wupload.com

User : davidm_13@msn.com
Pass : covad456

Username: ewfwec@auone.jp
Password: 333333

Username: marco.alessandri@live.it
Password: Shannara

Username: mouse128@singnet.com.sg
Password: mickyang

Username: gotplansss@yahoo.com
Password: diamond

Username: mrtakizu@gmail.com
Password: hoangvu

Username: ewfwec@auone.jp
Password: 333333

Username: marco.alessandri@live.it
Password: Shannara

Username: undeniable@gmail.com
Password: 82odwm

Username: marco.alessandri@live.it
Password: Shannara

Torrent Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Torrent Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Torrent indireciğiniz dosyaları tek link yani tek part olarak indirmeniz sağlar.İndireceğiniz oyun,filmleri istediğiniz zaman durdurup devam etme özelliği vardır.

Utorrent İndir:
Alternatif:

Programı indirdikten sonra kuruyoruz.Kurduktan sonra sitemizden indirdiğimiz oyuna tıklayarak indirme işlemini başlatıyoruz.

Football Manager 2012 Torrent İndir SKIDROW

Football Manager 2012 Torrent İndir SKIDROW




Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista veya 7
İşlemci : (Amd) Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
Ekran kartı : (Nvidia) Geforce 360 GT Ekran Kartı (ATI) Radeon HD 255
RAM :2 GB 
Resimler:



Link:
Alternatif:

Call of Duty Modern Warfare 3 Torrent İndir SKIDROW

Call of Duty Modern Warfare 3  Torrent İndir SKIDROW

Bilgi:
Modern Warfare 3, yine Infinity Ward önderliğinde geliştiriliyor, ancak bu kez ekibe takviye olarak iki stüdyo daha bulunuyor; Sladgehammer Games ve Raven Software. Hatırlarsınız, Modern Warfare 2'nin geliştirilme sürecinin ardından Infinity Ward patronları Jason West ve Vince Zampella'nın görevlerine son verilmiş, bu durum hem sektörde, hem de oyuncu çevrelerinde büyük yankı uyandırmıştı. Activision, bu ikilinin yapılan anlaşmaya itaatsiz davrandığını öne sürerken, Infinity Ward yapımcıları ise, paralarını alamadıkları gibi, Activision'ın Call of Duty markasına tek başına sahip olmak istediğini öne sürüyordu.
Sonuç olarak dava süreci hala devam ediyor ve bu süreç sırasında yeni Call of Duty oyunları da gelmeye devam ediyor. Sladgehammer Games, oyunun dinamikleri ve senaryo moduna yardımlarda bulunurken, Raven Software da Modern Warfare 3'ün çoklu oyuncu modlarıyla ilgileniyor. Eh, Jason West ve Vince Zampella'nın ardından ekipten yaklaşık 50 kişi daha ayrılınca, işlerin gecikmemesi ve kalitede ödün verilmemesi için bulunabilecek en çabuk çözüm de böyle bir yöntem olabilirdi sanırız.
Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Phenom X38750
RAM: 2 GB
Ekran kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950
HDD: 16 GB 
Resimler:




Assassins Creed: Revelations Torrent İndir SKIDROW

Assassins Creed: Revelations Torrent İndir SKIDROW


Bilgi:
Assassin’s Creed serisi geçen dört yıl içerisinde unutulmaz oyunlar arasına girdi. Orta çağ’da Haçlı seferleri sırasında kontrol ettiğimiz Altair ile sağlam bir temel oluşturan oyunun her sene yaptığı yeniliklerle bu sağlam temelin hakkını verdi.Ezio’nun oyuna dahil olmasıyla, Ubisoft oyunu daha da çekici hale getirdi.Siz ne dersiniz ? Sizce Ubisoft bu iki muhteşem karakteri tek oyunda birleştirerek 2011'in en iyi oyunu olmaya aday olabilir mi?

Assassin’s Creed: Revelations birçok yönden özel bir oyun. Yapımcılar ilk oyundan itibaren yeni oyunlara eklemeler yapmış ve hiç yerinde saymamışlar.Genç, yakışıklı ve çocuksu bir Ezio’nun bu özelliklerini oyun boyunca karizmatik, başarılı ve yetenekli gibi özelliklerle takas etmesi ise büyüleyici.Ezio’nun İstanbul’a gelmekteki amacı hem kendi kafasındaki sorulara hemde tüm insanlığı aydınlatacak bir bilgiyi açıklayacak cevabı arıyor.Ubisoft bu oyun için yavaş yavaş gelişen bir oynanışı daha uygun görmüş.

Oynanış yönünden en önemli ek kanca bıçak (Hook Blade). Kanca bıçak sayesinde hem hız hemde hareket kabiliyeti oldukça artıyor.Kanca bıçağın en büyük etkisi artık düşme korkusu olmadan zıplama şayet kanca bıçak elimizin uzanacağı mesafeden 2 kat daha fazla uzunluğu yakalıyorbiliyor.
Başka bir etkiside kimi zaman zevkli kimi zamansa sıkıcı gelebilen yüksek binalara tırmanma işini ise çok hızlandırıyor. Oyunda “Zip lines” denilen ve İstanbul
çatılarında bolca bulunan bu yapı iki nokta arasına halat gerilmesiyle oluşmuştur. Bu yapı ve kanca bıçak sayesinde hatırı sayılır bir mesafeyi saniyeler içerisinde alabiliyoruz.
Ne kadar basit bir sistem olsada oldukça işe yarıyor.

Teknoloji 1511'de de durmamış gibi gözüküyor. Bir suikastçı olarak, kalabalık insan gruplarından hedefi bulmak şaşırılacak birşey değil. Ezio’nun avlanırken işine yarayan Eagle Vision(Kartal Görüşü)artık yerini Eagle Sense(Kartal Hissi yada 6. His)’e bırakmıştır. Bu his sayesinde kalabalıktaki düşmanı bulabilir, nereye gideceğini ve nereden geldiğini öğrenebilir ve oyundaki yeniliklerden olan bombaların atıldığında nereye gideceğini anlayabiliriz. Düşmanı kalabalıkta bulsak bile gerekli eşyalar olmadan birşey yapamayız.İşte yeni özellik olan bombalarda burada devreye giriyor. Kabuk, barut ve bomba tipini seçerek, bazı ilginç bomba şekilleri icat edebiliyorsunuz. Muhafızları duman içinde bırakan bir bomba yada daha öldürücü bir çeşit, seçim sizin! Bombalar, temasla mı yoksa fünyeyle mi patlayacağını dahi biz seçebiliyoruz. Bu da basit bir ekleme olsada oynanışı oldukça etkiliyor.Doğru zamanda, doğru tasarlanmış bombayı kullanmakta ödül olarak %100 Senkranizasyonu getiriyor.

Oyunun içeriği önceki Assassin’s Creed oyunlarından çokta farklı değil. Ezio, bir kez daha kardeşlerine güvenliği ve zenginliği getirmek için liderliğe soyunacak.Kardeşlik üyeleri Avrupa’da yada başka yerlere göreve gönderilebilecek. Eski oyunda olduğu gibi elimizi havaya kaldırıp ince bir ıslık sesinden sonra düşmanımızın öldüğünü görmek hala en etkileyici özellik. Tapınakçı kontrol kulelerinin liderlerini öldürüp bölgeyi ele geçirebiliyorduk yeni oyunda ise onlarda aynı şeyi yapabilecek. Tapınakçılar ele geçirilen bölgeleri geri almak için saldırırken, Ezio’nun komutanlığındaki suikastçı ordusu ise onları durdurmaya çalışacak. Yeni eklenen bu sığınak savunması ise çok basit, iyi ve en önemlisi eğlenceli.Neyse ki, Ubisoft, zaman zaman sıkıcı hale gelen modern zaman suikastçılarını oynama zorunluluğu koymamış. Oyuncular, Ezio’yu oynarken Animus için gereken parçaları toplayarak Desmond’un önceki hayatından bazı bilgilerde öğrenebiliyor. Bu görevler ise oynanış olarak biraz farklı. Normalde TPS olan oyunun bölümü FPS olarak oynanıyor yani 3. şahıs olarak değil oyuncunun gözünden oynuyoruz. Her ne kadar eğlenceliden çok tuhaf(!) olsada yeni bir heyecan katmış.

Multiplayer için ise fazla söylenecek yok. Sunum, her oyuncu rekabete hazır hale getiriyor. Ne yazık ki, haritaların çoğu küçük olduğu için takım olarak oynanan bir mod için yeterli olmuyor ve genelde yanlız kurt oluyorsunuz. Karakterler, kukla gibi olsa da, oynanış fena değil. Tek oyunculu moda göre başarısız olsada denenebilecek bir yapım.
Sistem Gereksinimleri:
Minumum:
İşletim Sistemi: Windows ® XP SP3 / Windows Vista ® SP2 / Windows 7 ® SP1
İşlemci: Intel Core ® 2 Duo E4400@2.0GHz veya AMD Athlon64 X2 4000 + @ 2.1GHz
Bellek: 1.5 GB, Windows ® XP / 2 GB Windows Vista ®, Windows 7 ®
Ekran Kartı: 256 MB DirectX ® 9.0 Shader Model 4.0 veya üstü ile uyumlu kart
DirectX ®: DirectX ® June2010 ya da daha yeni
Sabit Disk: 12 GB
Ses: DirectX 9.0 uyumlu ses kartı

Resimler:



Link:

Alternatif:

Batman Arkham City Torrent İndir SKIDROW

Batman Arkham City Torrent İndir SKIDROW


Bilgi:
Batman: Arkham Asylum ilk duyurulduğu zaman çoğumuzun oyunla ilgili hemen hemen hiçbir beklentisi yoktu. Neden olsundu ki? O güne kadar süper kahraman ya da filmlerden devşirilen oyunlarda hayal kırıklığı dışında başka bir duygu yaşamamıştık. Hemen hemen hepsi de aceleye getirilmiş, eksik ve kalitesiz oyunlardı. Fakat birileri çıktı ve bu düşünceyi tamamen tarihe gömdü. Batman: Arkham Asylum’ın bu kadar başarılı olmasının çok farklı sebepleri vardı fakat bize göre başlıca sebep geliştirici ekip Rocksteady’nin Batman karakterini son derece doğru bir şekilde yorumlayıp onu bütünüyle oyuna aktarabilmesiydi. O tarihlerde “evet, budur!” demiştik. Kendimizi gerçekten Batman gibi hissedebiliyor ve onunla muhteşem bir dille anlatılan unutulmaz bir maceranın içine dalabiliyorduk. Batman: Arkham Asylum bizi gerçekten şok etmişti. Çünkü tüm hatlarıyla bir klasik ve kusursuza yakın bir oyun duruyordu. Ardından kısa bir süre sonra Batman: Arkham City duyuruldu ve biz tırnaklarımızı kemirerek beklemeye başladık...

Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista veya 7
İşlemci: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
RAM: 2GB
Ekran kartı: NVIDIA 8800 veya ATI 3800 - 512MB VRAM
Ses kartı: Microsoft Windows XP/Vista veya 7 destekli ses kartı (100% DirectX 9.0)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
Sabit disk: 17.5GB boş alan

Resimler:




Link:

Alternatif:





L A Noire (PC) Hızlı Torrent İndir SKIDROW

L A Noire (PC) Hızlı Torrent İndir  SKIDROW




Bilgi:
L.A. Noire sonunda bilgisayara geldi.Mayısta konsolları ziyaret eden oyun L.A. Noire: The Complete Edition sürümüyle bilgisayarımıza konuk oluyor.İçinde şuana kadar çıkmış olan tüm dlcleri barındıracak oyun 3D desğiyle geliyor.İçinde gelecek olan ilave içerikler ise şöyle ; “Nicholson Electroplating” Arson case, “Reefer Madness” Vice case, “The Consul’s Car” Traffic case, “The Naked City” Vice case ve “A Slip of the Tongue” Traffic case paketlerinede sahip olmuş olacaksınız.


Sistem Gereksinimleri:
İşletim sistemi: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive - PC veya Mac
İşlemci: Intel Dual Core 2.2GHz - Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz - Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB - 8 GB
Sabit disk alanı: 16 GB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB - NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB - Radeon HD 6850 1024 MB
Ses kartı: 100% DirectX 9 Uyumlu 



Resimler:


Link:
İNDİR









Uploaded Premium Account[Şifreleri] 28 February[Şubat] 2012

Uploaded Premium Account[Şifreleri] 29 February[Şubat] 2012



Uploaded Cookies:

%26id%3D3353258%26pw%3D58ecec6e1130f38178ceda0fece2a77fecdaa82b%26cks%3Dd875f6c101a1




Cookie Nasıl Kullanılır ?





Çalışmaktadır.Denenmiştir.

Megashare Premium Account[Şifreleri] 28 FEB[Şubat] 2012

Megashare Premium Account[Şifreleri] 28 FEB[Şubat] 2012 



User : jonnydeep1970@virgilio.it
Pass : 4d835917a4592


User : cuto_eto@hotmail.com
Pass : 4d560dc07f218




Turbobit Premium Account[Şifreleri] 28 FEB 2012

Turbobit Premium Account[Şifreleri] 28 FEB 2012

www.turbobit.net



User : kargulo@interia.pl
Pass : kargulo

User : tommyhav@yahoo.com
Pass : skippy

User : turbobit@gold-nm.ru
Pass : www.gold-nm.ru

User : anons-ozersk.ru@mail.ru
Pass : anons-ozersk.ru



Wupload Premium Account 28 Şubat 2012

Wupload Premium Account 28 Şubat 2012

www.wupload.com


User : davidm_13@msn.com
Pass : covad456

Username: ewfwec@auone.jp
Password: 333333

Username: marco.alessandri@live.it
Password: Shannara

Username: mouse128@singnet.com.sg
Password: mickyang

Username: gotplansss@yahoo.com
Password: diamond

Username: mrtakizu@gmail.com
Password: hoangvu

Username: ewfwec@auone.jp
Password: 333333

Username: marco.alessandri@live.it
Password: Shannara

Username: undeniable@gmail.com
Password: 82odwm

Username: marco.alessandri@live.it
Password: Shannara

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam Tek Part İzle-Fragman

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam Tek Part İzle



Fragman1:





The Avengers[Yenilmezler] 2012 Full İzle-Fragman

The Avengers[Yenilmezler] 2012 Full İzle-Fragman 

Filmin Türü:3 Boyutlu,Aksiyon,Bilim Kurgu
Filmin Çekildiği Ülke:Amerikan Birleşik Devletleri
Film Hakkında:
Nick Fury, Hulk, Captain America, Thor, Iron Man! Her birini Hollywood yıldızlarının canlandıracağı Marvel'in ünlü süper-kahramanları aynı filmde buluştular!

Fragman:


Uploadic Premium Account-Şifeleri 27 February-Şubat 2012

Uploadic Premium Account-Şifeleri 27 February-Şubat 2012

www.uploadic.com

Kullanıcıadı-Şifre


yoOck -http://urlink.at/wO1Ci

Hotfile Premium Account-Şifreleri 27 Şubat-February 2012

Hotfile Premium Account-Şifreleri 27 Şubat-February 2012
www.hotfile.com

Kullanıcıadı-Şifre

 stargateag1988-wpaytu

Açlık Oyunları Full Hd İzle Full İndir

Açlık Oyunları Full Hd İzle Full İndir



Yapım:2012-ABD
Tür:Bilim Kurgu,Aksiyon,Romantik,Dram,Romantik,Gerilim,Gizem,Gençlik
Yönetmen:Garry Ross
Filmin Özeti:
Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır.Başkent Capitol'ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır.Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır.Onların her biri her yıl yapılan Açlık oyunlarına katılmak zorundadır.Yarışma için her bir bölgeden yaşları 12 ila 18 arasında değişen birer erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır.Açlık oyunları TV'den canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır. On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kızkardeşi ile yaşamaktadır.Oyunlarda kızkardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır.Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kızkardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir.Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur.Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır. Kazanmak ün ve talih anlamına gelir. Kaybetmek ise kesin ölüm. Açlık Oyunları başlasın..!! Karakterler Katniss Everdeen:16 yaşında,siyah saçlı,gri gözlüdür.Babası madencidir ve babası ölünce ailesini ayakta tutmak için avlanmak,parası olmadığı için değiş tokuş yapmak durumundadır. babası ölünce hayattan kopmuştur.11 yaşından beri annesine ve kardeşine o bakmaktadır.Daha sonra açlık oyunlarına kızkardeşi Primrose seçilince,onun yerine açlık oyunlarına katılır.Ok atmakta çok ustadır ve bitkileri tanır.Gale'e karşı tuhaf duyguları vardır ama bir türlü çözemez.Peeta ile tanışınca zamanla ona aşık olmaya başlar ve işler karışır. Peeta Mellark:16 yaşında,sarı saçlı,mavi gözlüdür.Babası fırıncıdır.Hayatı boyunca hiç avlanmamıştır.Fırıncıda çalışırken sürekli ağır ekmek sepetlerini kaldırdığı için güçlü kollara,pastaları süslediği için de iyi bir kamuflaj yeteneğine sahiptir.İki tane ağabeyi vardır.Açlık oyunlarına seçilince,kimse onun yerine geçmeye gönüllü olmamıştır.Katniss'e aşıktır.Aşkını ilk defa Capitol'de açıklar.Katniss'i korumak için kendi hayatını feda etmeye hazırdır. Gale Hawthorne:Gale,aynı Katniss gibi,siyah saçlara ve gözlere sahiptir.18 yaşındadır.Avcılıkta,ok atmada,iz kaybettirmede en iyisidir.Babası Katniss'in babasıyla beraber maden kazasında ölünce,2 erkek,1 kız kardeşine ve annesine bakmak için avlanmak ve değiş tokuş yapmak zorundadır.Zaman içinde Katniss'le iyi anlaşmaya başlarlar ve dost olurlar.Evlerine beraber yiyecek götürürler.Gale çok yakışıklıdır ve okuldaki tüm kızlar onun peşinden koşmaktadır.Ancak o,Katniss'e aşıktır.Katniss ise duygularından emin değildir. Primrose Prim Everdeen:Katniss'in kızkardeşidir.12 yaşındadır.Sarı saçlara,mavi gözlere sahiptir.Çok merhametli ve alçakgönüllüdür bu yüzden avlanamaz.Avlanamadığı için ablasına yardım edemez.Ama annesi eczacıdır ve o da annesinden bitkiler hakkında bilgiler öğrenip,tedavilerde annesine yardımcı olur. Lady isimli bir keçisi,ve düğün çiçeği adında bir kedisi vardır. Mr. Everdeen:Madencidir ve bir maden kazasında ölmüştür.Ok yapmakta ve bitkileri tanımakta çok başarılıdır ve bunların hepsini Katniss'e öğretmiştir.Ayrıca Alaycı Kuşları çok iyi öttürebilir. Mrs. Everdeen:Sarı saçlara,mavi gözlere sahiptir.Eczacıdır.Eşi öldükten sonra dünyayla ilişkilerini koparıp bir süre duvarı seyrederek yaşamıştır.Kendisini ve kızkardeşini böyle ölüme gönderdiği için Katniss onu asla affetmeyecektir.Bulundukları bölgede kimsenin parası doktorlara yetmediği için genelde hastaları Prim'le beraber o tedavi eder. Haymitch Abernathy:12. Bölgeden açlık oyunlarını kazanan tek kişidir ve bu yüzden 12. bölgeden açlık oyunlarına katılan herkese koçluk yapmaktadır.Şarap içmeyi çok sever ve genellikle sarhoştur.Ama daha sonra kendini toparlar ve Katniss ile Peeta'ya yardım eder. Cinna: Katniss'in stilistidir.Açlık oyunlarının tüm kutlamalarında, açılışlarında Katniss'i hazırlar.Katniss onu çok sevmektedir ve kendisine yakın hissetmektedir.

FRAGMAN



Turbobit Premium Şifreleri-[accounts]-Güncel 27 Şubat 2012

www.turbobit.net
Turbobit Premium Şifreleri-Güncel 27 Şubat 2012


Kullanıcıadı-Şifre

kargulo@interia.pl-kargulo

Güncel-Uploading Premium Şifreler-Account 27 Şubat 2012

www.uploading.com

Uploading Premium Şifreler-Account 27 Şubat 2012


Kullanıcıadı-Şifre


1-tommyhav@yahoo.com-skippy
2-piloneo@libero.it-pirata
3-jan-by@hotmail.com-vintage
4-helziran@yahoo.com-ruzzar

Uploaded Premium Şifreleri-Account 27 Şubat 2012


www.uploaded.to
     Uploaded Cookie              

      
%26id%3D3211160%26pw%3D1f9413715c1de74ec5b52d4178a036b1de50a403%26cks%3D2c35938c0dec






NOT:


Cookie Nasıl Kullanılır ?


TIKLA

Cookie Nasıl Yapılır

Cookie Nasıl Yapılır ?
İlk olarak tarayıcımızın google chrome olmask gerekmektedir.
Tarayıcımız google chrome ise;
-TIKLA
-Tıkladıktan sonra aşağıda devam et sil yazar devam et butonuna tıkla
-Tıkladıktan sonra sağ üst köşede pasta şeklinde işaret gelecektir.
-Sonra Cookie uygulamak istediğimiz siteye gidiyoruz.
-Ve pastaya tıklayarak ordaki kutucuğa cookie yapıstırıyoz.
-İşlem Tamamdır :)

Resimli Anlatım:
-Resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.











 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Tek Link Film indir - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger